Jump to content
Sadikhov IT Certification forums
Sign in to follow this  
ufukeskici

cannot login to switch from Access Server

Recommended Posts

Hi,

 

I cannot login to Switch (C3560) from Access Server (2511)

 

I configured the username and password on Access Server. I always get this username & password screen, but then nothing happens.

 

---------------------------

 

TERMINAL_SERVER#telnet SW1

Trying SW1 (10.0.0.1, 2001)... Open

 

User Access Verification

 

Username: ufuk

Password:

Password OK

 

-------------------------------

 

Switch command prompt is not comming. I use Ctrl-Shift-6 + x to cancel the connection.

What is the problem? Access server configuration is attached.

 

BR

access server configuration.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

Try this

 

hostname POD_ONE_ACCESS

!

!

!

!

!

!

ip subnet-zero

no ip domain-lookup

ip host FRS 2006 100.1.1.1

ip host SW2 2005 100.1.1.1

ip host SW1 2004 100.1.1.1

ip host R3 2003 100.1.1.1

ip host R1 2001 100.1.1.1

ip host R2 2002 100.1.1.1

!

!

!

!

interface Loopback0

ip address 100.1.1.1 255.255.255.255

no ip directed-broadcast

!

interface Ethernet0

no ip address

no ip directed-broadcast

shutdown

!

interface Serial0

no ip address

no ip directed-broadcast

no ip mroute-cache

shutdown

no fair-queue

!

interface Serial1

no ip address

no ip directed-broadcast

shutdown

!

ip classless

no ip http server

!

!

line con 0

exec-timeout 0 0

logging synchronous

transport input none

line 1 8

no exec

transport input all

line aux 0

line vty 0 4

login

Mark

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I cannot input "transport input none". I don't know the reason.

 

TERMINAL_SERVER(config)#line con 0

TERMINAL_SERVER(config-line)#transport ?

output Define which protocols to use for outgoing connections

preferred Specify the preferred protocol to use

 

TERMINAL_SERVER(config-line)#

 

What do you suggest?

Share this post


Link to post
Share on other sites

TERMINAL_SERVER#sh version

Cisco Internetwork Operating System Software

IOS 2500 Software (C2500-IK8S-L), Version 12.2(19), RELEASE SOFTWARE (fc3)

Copyright © 1986-2003 by cisco Systems, Inc.

Compiled Tue 12-Aug-03 22:33 by kellmill

Image text-base: 0x0306BC94, data-base: 0x00001000

 

ROM: System Bootstrap, Version 11.0(10c), SOFTWARE

BOOTLDR: 3000 Bootstrap Software (IGS-BOOT-R), Version 11.0(10c), RELEASE SOFTWARE (fc1)

 

TERMINAL_SERVER uptime is 47 minutes

System returned to ROM by power-on

System image file is "flash:c2500-ik8s-l.122-19.bin"

 

 

This product contains cryptographic features and is subject to United

States and local country laws governing import, export, transfer and

use. Delivery of Cisco cryptographic products does not imply

third-party authority to import, export, distribute or use encryption.

Importers, exporters, distributors and users are responsible for

compliance with U.S. and local country laws. By using this product you

agree to comply with applicable laws and regulations. If you are unable

to comply with U.S. and local laws, return this product immediately.

 

A summary of U.S. laws governing Cisco cryptographic products may be found at:

http://www.cisco.com/wwl/export/crypto/tool/stqrg.html

 

If you require further assistance please contact us by sending email to

export@cisco.com.

 

cisco 2511 (68030) processor (revision M) with 6144K/2048K bytes of memory.

Processor board ID 06974609, with hardware revision 00000000

Bridging software.

X.25 software, Version 3.0.0.

1 Ethernet/IEEE 802.3 interface(s)

2 Serial network interface(s)

16 terminal line(s)

32K bytes of non-volatile configuration memory.

16384K bytes of processor board System flash (Read ONLY)

 

Configuration register is 0x2102

 

TERMINAL_SERVER#

Share this post


Link to post
Share on other sites

TERMINAL_SERVER#show line

Tty Typ Tx/Rx A Modem Roty AccO AccI Uses Noise Overruns Int

* 0 CTY - - - - - 2 0 0/0 -

1 TTY 14400/14400 - - - - - 2 0 0/0 -

2 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

3 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

4 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

5 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

6 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

7 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

8 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

9 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

10 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

11 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

12 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

13 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

14 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

15 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

16 TTY 14400/14400 - - - - - 0 0 0/0 -

17 AUX 9600/9600 - - - - - 0 0 0/0 -

18 VTY - - - - - 0 0 0/0 -

19 VTY - - - - - 0 0 0/0 -

20 VTY - - - - - 0 0 0/0 -

21 VTY - - - - - 0 0 0/0 -

Tty Typ Tx/Rx A Modem Roty AccO AccI Uses Noise Overruns Int

 

22 VTY - - - - - 0 0 0/0 -

 

TERMINAL_SERVER#

Share this post


Link to post
Share on other sites

I deleted all the config, still unsuccessful. :(

 

Not the config is:

 

line con 0

transport preferred none

line vty 0 4

no login

no exec

transport input none

line vty 5 15

no login

no exec

transport input none

!

end

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×